Ο διευθυντής ενός γηροκομείου στη Βρετανία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών αφού καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να κλέβει τα υπάρχοντα μιας ετοιμοθάνατης ενοίκου.

Ο Άνταμ Μπρουκς 33 ετών έβαλε στο ασθενοφόρο την 83χρονη Τζάκι Γουάιτ και έπειτα μπήκε κρυφά στο δωμάτιό της και άρχισε να ψάχνει τα πράγματά της. 
Η 83χρονη είχε πέσει στο δωμάτιό της και η οικογένεια της ηλικιωμένης γυναίκας είχε τοποθετήσει την κάμερα λίγες μέρες πριν εκείνη πεθάνει για να την προσέχουν αφού είχε διαγνωστεί με άνοια. Έτσι, όταν η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκε εκεί από το γηροκομείο, αποφάσισαν να δουν τα πλάνα για να καταλάβουν πώς είχε πέσει. Όταν είδαν ότι ο Μπρουκς είχε μπει παράνομα στο δωμάτιό της και έκλεβε τα κοσμήματά της και κάποια χρήματα που είχε, έμειναν άναυδοι.

«Ήμασταν σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι όταν είδαμε τι έκανε ο Άνταμ. Αντί να θρηνούμε τη μητέρα μας, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι βλέπαμε και τι είχε κάνει ο Άνταμ» είπε στο δικαστήριο ο γιος της Τζάκι.

Πηγή: daily mail