Η οικογένεια από το Λίνκοσαιρ επιμένει ότι το σπίτι της, που παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε ως σχολείο, είναι στοιχειωμένο. Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε, όπως υποστηρίζει η μητέρα της οικογένειας, Αμάντα Παπαδόπουλος, το φάντασμα ενός μικρού παιδιού που έτρεχε στον κήπο τους στην διάρκεια της νύχτας.

Η λευκή σκιά μοιάζει να έχει πόδια και φαίνεται να τρέχει στο γκαζόν, ενώ ξαφνικά η φιγούρα αρχίζει να χάνεται. Η οικογένεια πιστεύει ότι το φάντασμα βρισκόταν στο κήπο για περίπου δύο ώρες και ενημερώθηκε από την εταιρεία ασφάλειας, η οποία τους ειδοποίησε ότι υπάρχει κίνηση στον κήπο τους.

«Δεν πιάνεις κάτι τέτοιο στην κάμερα κάθε μέρα. Είπα: ω Θεέ μου για να το δω πάλι αυτό. Δεν θέλω να το κοιτάζω και πολύ. Ο άνδρας μου πιστεύει ότι είναι φανταστικό αλλά εγώ είμαι λίγο περισσότερο φοβισμένη», είπε στην βρετανική εφημερίδα Sun η 39χρονη μητέρα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με περίεργα φαινόμενα. Επιμένουν ότι έχουν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα από τον ήχο στρατιωτών που περπατούν αλλά και παιδιών.

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις