Βρετανία: Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Δούκισσα του Σάσσεξ Μέγκαν Μαρκλ

Ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,260 κιλών, έφερε στον κόσμο στις 5:26 το πρωί τοπική ώρα Βρετανίας η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ.

Τα γραφεία στοιχημάτων έδιναν περισσότερες πιθανότητες το μωρό να είναι κορίτσι.

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, έβδομο στη σειρά διαδοχής του θρόνου και πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι, γεννήθηκε στην οικία του ζεύγους στο Ουίνδσορ.


Την αναγγελία της γέννησης έκανε ο ίδιος ο πατέρας, ο οποίος ζήτησε μια-δυο μέρες μέχρι το κοινό να δει το βρέφος. Ο Δούκας ήταν παρών στο τοκετό. 

Μιλώντας μετά τη γέννηση ο πρίγκιπας Χάρι είπε ότι οι δυο τους είναι «απολύτως ενθουσιασμένοι» και ευχαρίστησαν το κοινό για την υποστήριξή του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ο Δούκας πρόσθεσε ότι ακόμα σκέφτονται το όνομα που θα δώσουν στο νεογέννητο μωρό.

«Ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», τόνισε επίσης, σημειώνοντας ότι είναι ανεξήγητο το θαύμα της γέννησης. 

Κανείς δεν γνωρίζει πού έγινε ο τοκετός. Η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να επιθυμούσε να γεννήσει στο σπίτι της, το Frogmore Cottage, εντός του βασιλικού κτήματος στο Ουίνδσορ.

Οι δυο τους μίλησαν δημοσίως για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού στις 15 Οκτωβρίου 2018, την πρώτη μέρα της πρώτης βασιλικής τους περιοδείας στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η Δούκισσα τελευταία φορά εθεάθη στις 19 Μαρτίου όταν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι απέτισαν φόρο τιμής στο Λονδίνο για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Κράιστερτς και υπέγραψαν στο βιβλίο συλληπητηρίων εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας.


Πηγή: skai.gr