Βουρκωμένη η Μέγκαν Μαρκλ: Δεν με ρώτησαν πολλοί αν είμαι καλά

Σχεδόν έτοιμη να βάλει τα κλάματα είναι η Δούκισσα του Σάσσεξ σε συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για το ταξίδι της στην Αφρική μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι. 

Σε κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος την ρωτά αν είναι καλά σωματικά και ψυχικά με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ζωή της, ένας γάμος με τον πρίγκιπα της βασιλικής οικογένειας, η πίεση από τα ΜΜΕ και ένα νεογέννητο. «Σας ευχαριστώ που με ρωτάτε γιατί δεν με ρώτησαν πολλοί άνθρωποι αν είμαι καλά. Είναι ένα πολύ πραγματικό πράγμα να το περνά στο παρασκήνιο», παραδέχθηκε η Μέγκαν Μαρκλ. 

«Κοιτάξτε κάθε γυναίκα ιδιαίτερα όταν είναι έγκυος και είναι πολύ ευάλωτη και αυτό το έκανε αρκετά δύσκολο. Και όταν έχεις ένα νεογέννητο ξέρετε… Ειδικά για μία γυναίκα είναι πολύ. Οπότε προσθέστε το αυτό στην προσπάθεια να είσαι νέα μητέρα ή να είσαι νεόνυμφη», είπε ο Δούκισσα του Σάσσεξ. 

Ο δημοσιογράφος, όμως, επέμεινε: «Και η απάντηση είναι δηλαδή θα ήταν δίκαιο να πούμε όχι ακριβώς καλά, δηλαδή ήταν πραγματικά ένας αγώνας;». Η Μέγκαν Μαρκλ δακρυσμένη του απαντά: «Ναι».
 

Πηγή: skai.gr