Τουρκία: Ο Μπαμπατζάν τρολάρει Ερντογάν… «Μη σου έρθει μικρόφωνο στο κεφάλι!» λέει σε μπόμπιρα

Τον πρώην… σύντροφό του στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), τον πρόεδρο της Τουρκίας, τρόλαρε ο αρχηγός του κόμματος Ανάπτυξης και Προόδου (DEVA), Αλί Μπαμπατζάν. 

Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης, σε τελετή εγκαινίων κάλεσε έναν πιτσιρικά να κόψουν μαζί την κορδέλα, ωστόσο δεν ξέχασε τι είχε συμβεί πρόσφατα συμβεί με τον Ταγίπ Ερντογάν και έναν  άλλο… άτυχο μπόμπιρα! 


«Χαμζά, έλα εδώ να κόψουμε την κορδέλα. Μόνο να προσέχεις μην σου έρθει γροθιά στο κεφάλι, ή κάποιο μικρόφωνο!!» ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκομένων. 

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ένα παιδάκι είχε προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό του Ερντογάν σε τελετή εγκαινίων γέφυρας στη Ριζούπολη.

Ο τούρκος πρόεδρος περίμενε να κόψει την κορδέλα της νέας γέφυρας, μπροστά του βρισκόταν και ένας 10χρονος, με ψαλίδι στο χέρι, για να κόψει τη γαλάζια κορδέλα. Ωστόσο, χρησιμοποίησε το ψαλίδι πριν δοθεί σήμα από τους διοργανωτές!

Όταν ο Ερντογάν το αντιλήφθηκε, τον ακούμπησε εκνευρισμένος στο κεφάλι με το μικρόφωνο και όπως φαίνεται στο βίντεο, του είπε «τι κάνεις εκεί»!

Πηγή: skai.gr