Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Τουλάχιστον 14 νεκροί σε τροχαίο με νεανική ομάδα χόκεϊ στον Καναδά

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 14 τραυματίστηκαν στον Καναδά όταν λεωφορείο που μετέφερε νεανική-εφηβική ομάδα χόκεϊ συγκρούστηκε ένα φορτηγό.

Έως τώρα η Αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει εάν ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και παίχτες της ομάδας, οι οποίοι είναι ηλικίας 17 έως 21 ετών. Οι περισσότεροι από τους παίχτες έχουν γεννηθεί μεταξύ 1998 και 1999.

Τρεις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία εξέφρασε ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τρουντό. «Δεν μπορών να φανταστώ τι βιώνουν οι γονείς» έγραψε στο Twitter, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στην κοινότητα του Χάμπολτ από όπου προερχόταν η ομάδα.

Το λεωφορείο που μετέφερε τους Humboldt Broncos κινούνταν προς την πόλη Νίπαουιν, όπου η ομάδα ήταν προγραμματισμένο να αναμετρηθεί με τους τοπικούς Hawks για την ημιτελική σειρά τοπικού νεανικού πρωταθλήματος χόκεϊ.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πηγαίνουν στις οικογένειες του προσωπικού και των αθλητών μας και σε όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή την απαίσια τραγωδία», δήλωσε ο πρόεδρος των Broncos, Κέβιν Γκάριντζερ. «Η οικογένεια των Broncos είναι σε κατάσταση σοκ καθώς προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε την αδιανόητη απώλεια».
Πηγή: skai.gr