Το ξέσπασμα της Άμπερ Χέρντ: «Ο Τζόνι Ντεπ κάθισε στην πλάτη μου»

Η Amber Heard, σε μια κατάθεσή της στη δίκη που είναι σε στο Λονδίνο εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun, δήλωσε ότι φοβόταν πως ο πρώην σύζυγός της, Johnny Depp θα την σκότωνε εκ προθέσεως, ή επειδή θα έχανε τον έλεγχο. Η ίδια είπε πως ο ηθοποιός την απειλούσε, την εκφόβιζε και της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία.

Όπως υπενθυμίζει το must, το διάσημο ζευγάρι, χώρισε το 2017, μετά από 15 μήνες γάμου. Η Amber, κατά την έκδοση του διαζυγίου τους, απέσυρε την κατηγορία προς τον Nτεπ για βιαιοπραγία, ενώ εκείνος είχε συμφωνήσει να τις δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία εκείνη δώρισε σε διάφορες οργανώσεις.

Όταν η ηθοποιός, ρωτήθηκε από την δικηγόρο του Johnny, αν ήταν θύμα επαναλαμβανόμενης σωματικής βίας, τότε αυτή απάντησε πως ο πρώην σύζυγός της, την απείλησε πολλές φορές να την σκοτώσει ιδίως προς το τέλος της σχέσης τους.

Στην δίκη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων... σε μια διαφωνία που είχαν το 2015, όταν βρίσκονταν σε ένα ξενοδοχείο στην Ιαπωνία και συζητούσαν το προγαμιαίο σύμφωνό τους. Εκείνος «κάθισε στην πλάτη μου και με χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού» είπε η ηθοποιός.

Επίσης η Heard, χαρακτήρισε μια από τις επιθέσεις του Depp, σαν ένα από τα χειρότερα πράγματα που είχε ζήσει ποτέ. «Ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ. Είχα τραύματα στη μύτη και τα χείλια, είχα κοψίματα στα χέρια» δήλωσε. Στην συνέχεια πρόσθεσε πως ο ηθοποιός είχε «παρανοϊκές παραισθήσεις», ουρούσε μπροστά σε άλλους ανθρώπους και έκρυβε ωμό κρέας σε μια ντουλάπα.

Με τα λεγόμενα της ηθοποιού, ο Depp απέδιδε την ευθύνη των πράξεων του όχι στον εαυτό του αλλά στο «τέρας». «Μιλούσε για αυτό σαν να ήταν ένα άλλο πρόσωπο, μια άλλη προσωπικότητα που τα έκανε όλα αυτά και όχι ο ίδιος».

Η πρώην βοηθός της Amber Heard, Kate James, υποστήριξε ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός της «έκλεψε» την ιστορία σεξουαλικής κακοποίησής της, και πως η Amber χρησιμοποίησε τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί για να φτιάξει τη δική της ιστορία προς όφελός της. Η ίδια επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της με μια γραπτή κατάθεση.

ΠΗΓΗ: ΜUST

Πηγή: must