Θέλει κι άλλο παιδί από το Μαλάουι

Στην υιοθεσία ενός ακόμη παιδιού από το Μαλάουι σκέφτεται να προχωρήσει η Μαντόνα, παρά τις έντονες αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η υιοθεσία του μικρού Ντέιβιντ πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με την εθνική εφημερίδα του Μαλάουι.

"Πολλοί άνθρωποι - ειδικά οι φίλοι μας από το Μαλάουι - λένε ότι ο Ντέιβιντ θα έπρεπε να έχει έναν αδελφό ή μία αδελφή από τον τόπο καταγωγής του ", δήλωσε η βασίλισσα της ποπ, απαντώντας σε ερωτήσεις της εθνικής εφημερίδας της νοτιο- αφρικανικής χώρας.

"Είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι αλλά θα προχωρήσω μόνο αν έχω την υποστήριξη των ανθρώπων και της κυβέρνησης του Μαλάουι", συμπλήρωσε η Μαντόνα.

"Η μόρφωση του γιου μου για τον κόσμο με τρόπο που να μένει συνδεδεμένος με τον πολιτισμό του Μαλάουι αποτελεί προτεραιότητα μου. Στο δωμάτιο του έχει έναν μεγάλο χάρτη της Αφρικής με πολλά βελάκια που δείχνουν το Μαλάουι", δήλωσε η Μαντόνα.

Η υιοθεσία του Ντέιβιντ Μπάντα που εγκρίθηκε πέρυσι από δικαστήριο του Μαλάουι είχε ξεκινήσει το 2006. Σύμφωνα με την Μαντόνα η διαδικασία της υιοθεσίας ήταν πολύ δύσκολη αλλά τόνισε ότι είναι χαρούμενη που άνοιξε τον δρόμο για τις υιοθεσίες στο Μαλάουι, όπου περίπου ένα εκατομμύριο παιδιά έχουν χάσει τους γονείς τους από τον ιό του AIDS.
Πηγή: skai.gr