Τα γύρισε ο Τραμπ: Όχι δεν παραδέχομαι ήττα

Λίγη μόλις ώρα μετά την ανάρτηση του στο Twitter στην οποία αναγνώριζε έστω έμμεσα την ήττα  Μπάιντεν, ο Ντόναλντ Τραμπ τα γυρίζει και με νέα του ανάρτηση τονίζει ότι δεν παραδέχεται τίποτα.

«Κέρδισε μόνο στα μάτια των ψευδών μέσων ενημέρωσης. Δεν παραδέχομαι τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη», έγραψε.

Παράλληλα ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε την άποψή του περί νοθείας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, υποστηρίζοντας ότι θα τις κερδίσει.

Νωρίτερα με αναρτήσεις του στο twitter είχε προβεί σε μια πρώτη έστω κι έμμεση παραδοχή της ήττας, κάνοντας λόγο σε κάθε περίπτωση σε νοθευμένα εκλογικά αποτελέσματα.

«Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν “νοθευμένες”. Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία των ακραίων αριστερών, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα ψεύτικα και σιωπηλά ΜΜΕ και πολλά άλλα!», έγραψε συγκεκριμένα ο Τραμπ.


«Όλες οι μηχανικές “βλάβες” που έλαβαν χώρα το βράδυ των εκλογών ήταν στην πραγματικότητα εκείνοι, που πιάνονταν προσπαθούν να κλέψουν ψήφους. Το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι επιστολική ψήφος είναι ένα αρρωστημένο αστείο!» έγραψε σε αμέσως επόμενη ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ.
 

Πηγή: skai.gr