Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Συνεργασία των κομμάτων της τουρκικής αντιπολίτευσης κατά του Ερντογάν

Συμμαχία των Κομμάτων της Αντιπολίτευσης απέναντι στην υποψηφιότητα Ερντογάν ανακοινώθηκε στην Τουρκία, αλλά θα ισχύσει για το δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, αφού στον πρώτο γύρο τα κόμματα θα κατέλθουν με τους δικούς τους υποψηφίους.

Το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), το κόμμα Iyi, το ισλαμιστικό κόμμα Saadet και το Δημοκρατικό Κόμμα, θα υπογράψουν τη συμφωνία σύμπραξης αύριο το μεσημέρι στις 15.00, σύμφωνα με το NTV.

Ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος φαίνεται να πραγματοποιεί παρασκηνιακές επαφές με τους Κούρδους του HDP σε μια προσπάθεια να κερδίσει από τον πρώτο γύρο ενώ έχει ανακοινώσει συνεργασία με το εθνικιστικό κόμμα MHP.

Νίκη του Ερντογάν από τον πρώτο γύρο, με ένα ποσοστό της τάξεως του 55%, δίνουν σήμερα κάποιες δημοσκοπήσεις φιλοκυβερνητικών εφημερίδων.
Πηγή: skai.gr