Κλείσιμο

Συναυλία για τη Νταϊάνα

Με τον Ελτον Τζον ξεκίνησε η φιλανθρωπική συναυλία στη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνας, στο στάδιο του Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο την οποία παρακολουθούν οι γιοί της Ουίλιαμ και Χάρι και περισσότεροι από 60.000 θεατές.

Ο διάσημος καλλιτέχνης και στενός φίλος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας που είχε τραγουδήσει και στην κηδεία της, ξεκίνησε τη συναυλία τραγουδώντας το Your Song μπροστά σε μια τεράστια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Νταϊάνας που αποτελούσε το μοναδικό σκηνικό της συναυλίας.

Οι δύο πρίγκιπες εμφανίσθηκαν ελάχιστα στη σκηνή για να μνημονεύσουν τη μητέρα τους που εάν ζούσε σήμερα θα είχε τα 46 γενέθλια της.

Αυτό το απόγευμα είναι αφιερωμένο σε αυτά που η μητέρα μας αγαπούσε σ' όλη τη ζωή της: τη μουσική, το χορό, τη φιλανθρωπία, την οικογένεια της και τους φίλους της, δήλωσε ο 25χρονος Ουίλιαμ.

Οι πρίγκιπες πιστεύουν ότι η μητέρα τους είχε παρουσιάσει αρνητικά από ορισμένα μέσα ενημέρωσης που αγνόησαν το φιλανθρωπικό της έργο, τον αγώνα της για την κατάργηση των ναρκών κατά προσωπικού και τη στήριξη της στους ασθενείς με AIDS.

Τα μέτρα ασφαλείας στη συναυλία είναι εξαιρετικά αυστηρά μετά τον εντοπισμό, την Παρασκευή των δύο παγιδευμένων με εκρηκτικά αυτοκινήτων στο Λονδίνο και την τρομοκρατική απόπειρα χθες στο αεροδρόμιο της Γλασκόβης.
Πηγή: skai.gr