Σε συναγερμό βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι αρχές στην πόλη Έσσεξ της Βρετανίας καθώς όχημα ανέβηκε πάνω σε πεζοδρόμιο έξω από σχολείο και έπεσε πάνω σε παιδιά Γυμνασίου, παρασέρνοντας τα.

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα στο Λούτον και συγκεκριμένα στον δρόμο Willingale κοντά στο Γυμνάσιο Ντέμπντεν με τις πρώτες αναφορές των βρετανικών ΜΜΕ να κάνουν λόγο για πολλά παιδιά τραυματίες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο Λύκειο Ντέμπντεν. Ο δρόμος όπου βρίσκεται το σχολείο έχει κλείσει και προς τις δύο κατευθύνσεις. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και κάλεσε τους κατοίκους να την αποφεύγουν.

Ένας γονέας, η κόρη του οποίου παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, είπε στο Essex Live ότι «ένα Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο από πίσω της» και χτύπησε δύο αγόρια. «Ήταν φρικτό να το βλέπεις. Όλοι έπαθαν σοκ».

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Η αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter, ζήτησε από τυχόν μάρτυρες να παράσχουν όποια πληροφορία διαθέτουν για το συμβάν. «Καλούμε τον κόσμο να μην κάνει εικασίες για τις συνθήκες ή τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι η ενημέρωσή μας είναι ακριβής», τόνισε στο μήνυμα αυτό.

ΠΗΓΗ: SKAI.GR-ΑΠΕ