Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο: Θα ανοίξει σύντομα η γέφυρα Βόξχολ. Το όχημα βρέθηκε μη ύποπτο (vid)

Η γέφυρα Βόξχολ στο Λονδίνο έκλεισε νωρίτερα από τις αστυνομικές αρχές και από τις δύο λωρίδες εξαιτίας ενός ύποπτου παρατημένου οχήματος που βρέθηκε λίγα μόλις μέτρα από τα κεντρικά των MI6. Ωστόσο, πριν λίγο η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε στο Twitter τη λήξη του συναγερμού, καθώς το αυτοκίνητο ερευνήθηκε και δεν θεωρείται πλέον ύποπτο και η γέφυρα θα ανοίξει πάλι λίαν συντόμως.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία για την έρευνα στο όχημα έστειλε ειδικούς αστυνομικούς με όπλα για να απαγορεύσουν τη διέλευση οχημάτων στην περιοχή, γύρω στις 4 το απόγευμα. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι υπάρχουν αστυνομικοί παντού και μάλιστα σταματούν και τους πεζούς απαγορεύοντάς τους να περάσουν από τη γέφυρα.

Πληροφορίες έκαναν λόγο και για αστυνομικό ελικόπτερο που πετούσε πάνω από την περιοχή. Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε πως οι αρχές παρακολουθούν την γέφυρα από τη στιγμή που βρέθηκε το εγκαταλελειμμένο όχημα.

Το περιστατικό επηρέασε και την κυκλοφορία του μετρό του Λονδίνου, καθώς στη Βόξχολ οι έξοδοι 1 και 2 του μετρό παρέμειναν κλειστές καθ'όλη τη διάρκεια της έρευνας, σύμφωνα με σχετικό tweet.

Μάλιστα, υπήρξε και ανακοίνωση στο Twitter στην οποία αναφερόταν ότι τα τρένα δεν θα σταματούν στο σταθμό Βόξχολ μέχρι να δώσει άδεια η αστυνομία.
 

 

 

Πηγή: Daily Mail