Σύλληψη και απέλαση του ράπερ 21 Savage από τις ΗΠΑ (video)

Ο διάσημος ράπερ που έχει γνωστός στην Ατλάντα, ο 21 Savage, συνελήφθη στην πολιτεία της Τζόρτζια από αμερικανούς αξιωματούχους της Υπηρεσίας Ελέγχου Μετανάστευσης και Τελωνείων των Ηνωμένων Πολιτειών (ICE) οι οποίοι υποστηρίζουν ότι στην πραγματικότητα ήρθε στις ΗΠΑ από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο 26χρονος ράπερ, Shayaa Bin Abraham-Joseph, έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιούλιο του 2005 σε ηλικία 12 ετών και δεν έφυγε παρόλο που ένα χρόνο αργότερα η βίζα του έληξε, σύμφωνα με τους αξιωματούχους. 

Εκπρόσωπος της αμερικανικής Υπηρεσίας Ελέγχου Μετανάστευσης και Τελωνείων διαβεβαίωσε ότι ο ράπερ κρατείται μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την απέλασή του.

Ο 21 Savage είχε στο παρελθόν μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του για τα παιδικά του χρόνια στην Ατλάντα. σε συνέντευξή του το 2016 στο περιοδικό, Fader είπε ότι είδε για πρώτη φορά όπλο όταν ήταν οκτώ ετών αλλά δεν είχε διευκρινίσει πού το είχε δει. 

Στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει ότι είχε αποβληθεί από το σχολείο όταν ήταν 12 ή 13 ετών γιατί είχε μπει στην τάξη με όπλο.

«Ολόκληρη η δημόσια εικόνα του είναι ψεύτικη», δήλωσε για τον ράπερ δημοσιογράφος του CNN επικαλούμενος πηγή του μέσα από την υπηρεσία ICE.

To 2014 είχε καταδικαστεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών αλλά στην Ατλάντα δηλώνουν σοκαρισμένοι από τη σύλληψη του ράπερ που βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του. 

Πηγή: skai.gr