Στους πυρόπληκτους της Αυστραλίας το 100% των πωλήσεων από το σουβλάκι «Τσιτσιπάς»

Το εμβληματικό εστιατόριο της ομογένειας στη Μελβούρνη, το Stalactites, ξεκίνησε πάλι το Tsitsipas Souvlaki (το σουβλάκι του Τσιτσιπά) για περιορισμένο διάστημα για καλό σκοπό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, τιμήθηκε με σουβλάκι ειδικής έκδοσης του οποίου το 100% των πωλήσεων προσφέρεται ως βοήθεια για τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αυστραλία.
 
Φέτος, το Stalactites ξεκίνησε και πάλι το Tsitsipas Souvlaki, όμως αυτή τη φορά το 100% των πωλήσεων προσφέρεται απευθείας ως βοήθεια για τους πυρόπληκτους των δασικών πυρκαγιών (CFA και Wildlife Victoria), παράλληλα με τα 10.000 δολ. Αυστραλίας που έχουν δωρηθεί ήδη από το Stalactites και τους ιδιοκτήτες του.

 
Την Παρασκευή, ο Τσιτσιπάς υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους και μπήκε στην κουζίνα του Stalactites μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό για να ετοιμάσουν το δικό του Tsitsipas Souvlaki και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για αυτή τη νέα συνεργασία που αφορά τις πρόσφατες δασικές πυρκαγιές στην Αυστραλία.
 
Το Tsitsipas Souvlaki (17 δολ. Αυστραλίας – περίπου 10,5 ευρώ) περιέχει συστατικά που βασίζονται στη συνεργασία του αστέρα του τένις με το εστιατόριο, και περιλαμβάνει αρνίσιο γύρο, ντομάτα, τζατζίκι, φρέσκο ρόδι, κρεμμύδι, φρέσκο βασιλικό και δυόσμο, τριμμένη φέτα, πατάτες τηγανητές και μια στάλα τσίλι.
   
Πέρυσι, το Stalactites πρόσφερε το 50% των εσόδων από το Tsitsipas Souvlaki στη μη κυβερνητική φιλανθρωπική οργάνωση Together for Children του τενίστα, και συγκεκριμένα πρόσφερε το εντυπωσιακό ποσό των 8.000 δολ. Αυστραλίας.
 
Η ειδική έκδοση του Tsitsipas Souvlaki πωλείται ήδη και η διάθεσή του θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη του Australian Open στις 2 Φεβρουαρίου.
 

Πηγή: skai.gr