«Σταματήστε να παραβιάζετε ιδιοκτησίες!»- Η αστυνομία Πενσυλβάνιας προειδοποιεί θαυμαστές σειράς

Η αστυνομία στην Πενσυλβάνια προειδοποιεί τους θαυμαστές της σειράς του HBO «Mare of Easttown» να σταματήσουν να καταπατούν ιδιωτικές περιουσίες για να βγάλουν φωτογραφίες από τοποθεσίες, στις οποίες έχουν γίνει γυρίσματα.

Το αστυνομικό τμήμα στο Νέδερ Πρόβιντενς αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook ότι υπήρξαν διάφορα περιστατικά, στα οποία ενεπλάκησαν θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς, η οποία γυρίστηκε μερικώς στη συνοικία Γουόλινγκφορντ. Οι θαυμαστές εισβάλουν σε ιδιοκτησίες, συμπεριλαμβανομένης της κατοικίας που χρησίμευσε ως το σπίτι της ντετέκτιβ που υποδύεται η Κέιτ Γουίνσλετ στη σειρά.

«Δεν είναι ωραίο να πηγαίνετε στα σπίτια στα οποία έγιναν γυρίσματα, να παραβιάζετε ιδιοκτησία και να παρενοχλείτε τους ιδιοκτήτες και τα παιδιά τους όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της, είπε ότι έχουν υπάρξει πολλές αντιπαραθέσεις με αγενείς θαυμαστές που κάνουν εξορμήσεις στις τοποθεσίες που προβάλλονται στη σειρά.

Υπήρξαν μερικές περιπτώσεις, άνθρωποι αργά το βράδυ να προσπαθούν να δουν μέσα από το μπροστινό μας παράθυρο. Υποθέτω, μπορώ να μαντέψω, μόνο για να δουν αν είναι το ίδιο σπίτι με εκείνο που παρουσιάζεται στη σειρά δήλωσε στο WPVI-TV.

Προς το παρόν έχει τοποθετήσει πινακίδες που αναγράφουν «Ιδιωτική Περιουσία» και «Απαγορεύεται η Είσοδος» έξω από το σπίτι σε μια προσπάθεια να κρατήσει τους τουρίστες σε κάποια απόσταση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ