Στα χνάρια του Τραμπ και η Μελάνια - Δεν θα ξεναγήσει την Τζιλ Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά αποχαιρέτισε τον αμερικανικό λαό η Μελάνια Τραμπ, καθώς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου να υπηρετήσω ως πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών» ανέφερε η Μελάνια και υπέβαλλε τα σέβη της στον στρατό, τους εργαζόμενους στις δυνάμεις ασφαλείας και σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.

«Να είστε παθιασμένοι με ό,τι κάνετε αλλά πάντα να θυμάστε πως η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και ποτέ δεν είναι δικαιολογημένη», σημείωσε.

«Ζητώ από όλους τους αμερικανούς με προσοχή και με βάση την κοινή λογική να προστατεύσουν τους ευάλωτους, καθώς εκατομμύρια εμβολίων είναι πλέον διαθέσιμα.

Η Πρώτη Κυρία δεν έκανε καμιά αναφορά στην νέα διακυβέρνηση Μπάιντεν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μελάνια Τραμπ δεν έχει προσκαλέσει την διάδοχό της, Τζιλ Μπάιντεν για την παραδοσιακή ξενάγηση στον Λευκό Οίκο, σπάζοντας μια παράδοση 100 και πλέον ετών.

Άλλωστε ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο πρώτος αμερικανός πρόεδρος μετά από 152 χρόνια, που δεν θα παραβρεθεί στην ορκωμοσία του διαδόχου του, Τζο Μπάιντεν την Τετάρτη. Οι Τραμπ θα αναχωρήσουν λίγες ώρες νωρίτερα για τη Φλόριντα και τους Μπάιντεν αναμένεται να υποδεχθούν στον Λευκό Οίκο υπηρεσιακοί παράγοντες, όπως αναφέρει ο independent.

Το μήνυμα της Μελάνια αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Πρώτης Κυριάς στο Twitter (@FLOTUS). Οι λογαριασμοί του Τραμπ στα πιο μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ανασταλεί μετά την εισβολή υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων.

«Μαζί, σαν μια εθνική οικογένεια μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε το φως της ελπίδας για τις μελλοντικές γενιές και να μεταδώσουμε την αμερικανική κληρονομιά ανάταξης του έθνους μας ακόμη υψηλότερα μέσα από το πνε3ύμα του θάρρους, της καλοσύνης και της πίστης».

«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για το προνόμιο να υπηρετήσω ως η Πρώτη Κυρία σας. Προς όλους τους ανθρώπους αυτής της χώρας: Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ. Ο Θεός να ευλογεί εσάς και ο Θεός να ευλογεί τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

Πηγή: skai.gr