Σοκ στη Γερμανία: Νεκροί από μαχαιριές 4 τρόφιμοι κέντρου αποκατάστασης- Ύποπτη μια υπάλληλος

Τέσσερις τρόφιμοι κέντρου αποκατάστασης για άτομα με αναπηρία στο Βρανδεμβούργο έχασαν χθες τη νύχτα τη ζωή τους και ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά. Ως ύποπτη για τις ανθρωποκτονίες έχει προσαχθεί μια υπάλληλος του κέντρου, εναντίον της οποίας έχει ζητηθεί η έκδοση εντάλματος σύλληψης για ανθρωποκτονία.

Η αστυνομία της περιοχής Μπάμπελσμπεργκ, κοντά στο Πότσνταμ, ειδοποιήθηκε τη νύχτα ότι βρέθηκαν νεκροί από μαχαιριές στα δωμάτιά τους δύο άνδρες και δύο γυναίκες στο κέντρο «Oberlin-Lebenswelten», το οποίο ανήκει στην Εκκλησία και φιλοξενεί άτομα με βαριά αναπηρία. Κάποια μάλιστα από τα θύματα βρίσκονταν υπό μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Ένα ακόμη άτομο βρέθηκε βαριά τραυματισμένο.

Λίγη ώρα αργότερα προσήχθη μια 51χρονη γυναίκα, εργαζόμενη στο κέντρο, η οποία, σύμφωνα με την BILD, επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι της και δήλωσε στον σύζυγό της ότι είχε σκοτώσει τέσσερα άτομα. Ο σύζυγός της ήταν εκείνος ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Από νωρίς σήμερα το πρωί την οδύνη και τον αποτροπιασμό τους εκφράζουν πολιτικοί παράγοντες της περιοχής, ενώ πλήθος κόσμου αποθέτει λουλούδια και κεριά έξω από το κτίριο όπου έγινε η σφαγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ