Σκάνδαλο στην Βρετανία- Καταγγελία βουλευτή: Ο πατέρας του Τζόνσον με χτύπησε δυνατά στα οπίσθια

Κορυφαία βουλευτής των βρετανών Συντηρητικών κατηγόρησε τον πατέρα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον για ανάρμοστες χειρονομίες στο ετήσιο συνέδριο του κόμματος το 2003, όταν ήταν αμφότεροι υποψήφιοι βουλευτές πριν από εκλογική αναμέτρηση.

Στη διάρκεια συζήτησης στο Sky News σχετικά με τη βία εναντίον γυναικών και κοριτσιών, η Καρολάιν Νόουκς, πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών και Ισότητας του κοινοβουλίου και πρώην υπουργός, δήλωσε πως ο Στάνλεϊ Τζόνσον την είχε χτυπήσει με το χέρι στα οπίσθια.

«Θυμάμαι έναν πραγματικά εξέχοντα άνδρα, τότε υποψήφιο των Συντηρητικών για το Τάινμπριτζ στο Ντέβον, να με χτυπάει στα οπίσθια όσο πιο δυνατά μπορούσε και να λέει, 'ω Ρόμσεϊ, έχεις χαριτωμένη έδρα'», είπε η Νόουκς, η οποία είναι από το 2010 βουλευτής του Ρόμσεϊ και Βόρειου Σαουθάμπτον.

Όταν την ρώτησαν ποιος ήταν, εκείνη απάντησε: «Ο Στάνλεϊ Τζόνσον μου το έκανε αυτό».

Όταν του ζήτησαν να σχολιάσει, ο Τζόνσον, ο οποίος δεν έχει εκλεγεί ποτέ στο βρετανικό κοινοβούλιο, αλλά έχει διατελέσει μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είπε στο Sky: «Δεν θυμάμαι καθόλου την Καρολάιν Νόουκς... Και δεν απαντώ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ