Σκάνδαλο: Γυναικολόγος βιντεοσκοπούσε ασθενείς του και «ανέβαζε» το υλικό σε site πορνό

Ο γυναικολόγος Βιάσεσλαβ Τριπόλκο στην Ουκρανία ανακρίνεται από τις αρχές ως ύποπτος όταν βίντεο από κρυφή κάμερα που δείχνει δεκάδες γυμνές γυναίκες ασθενείς να υπόκεινται σε γυναικολογική εξέταση εμφανίστηκε σε site πορνό. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο γυναικολόγος είναι ύποπτος ότι πούλησε τα βίντεο από την κρυφή κάμερα των δεκάδων γυμνών γυναικών σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου.

Η αστυνομία προχώρησε στην ανάκριση του γιατρού μετά την ανώνυμη καταγγελία γυναίκας ότι είδε τον εαυτό της σε site για ενήλικες να υποβάλλεται σε υπερηχογράφημα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν κρυφή κάμερα στην κλινική του στην Οδησσό σε έρευνα που πραγματοποίησαν μετά την ανώνυμη καταγγελία γυναίκας ότι είδε τον εαυτό της σε site porno

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το στιγμιότυπο δείχνει δεκάδες γυναίκες να υποβάλλονται σε εξετάσεις και εμφανίζονται σε δημοφιλές σάιτ πορνό. Η αστυνομία ξεκίνησε προδικαστική έρευνα για την παραγωγή και τη διανομή της πορνογραφίας που επιφέρει ποινή έως επτά χρόνια.

Ο  γυναικολόγος δεν έχει τεθεί υπό κράτηση ωστόσο δεν κάνει πλέον χειρουργεία στην κλινική καθώς το συμβόλαιό του ακυρώθηκε μετά το σκάνδαλο.

Πηγή: Daily Mail