Σικάγο: Γάζωσαν με 50 σφαίρες τον 18χρονο αδερφό του Τζιάνι Κάλντγουελ, πολιτικού αναλυτή στο FOX News

Ο Τζιάνι Κάλντγουελ με τον αδερφό του Κρίστιαν

O Κρίστιαν έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς στο Morgan Park - Να οδηγηθεί ο δράστης στη δικαιοσύνη, ζήτησε ο αναλυτής του FOX

Ο Τζιάνο Κάλντγουελ ανακοίνωσε μέσω των social media τον θάνατο του μικρού του αδερφού. Ο πολιτικός αναλυτής του Fox News αυτή τη φορά δεν σχολίασε τις θέσεις των Δημοκρατικών ή των Ρεπουμπλικανών. Αυτή τη φορά μίλησε για τη δολοφονία του μικρού του αδερφού, λέγοντας πως «είναι η ζειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο έφηβος αδελφός του Τζιάνο Κάλντγουελ, δολοφονήθηκε στο Σικάγο την Παρασκευή, προσθέτοντας το όνομά του στη μακρά λίστα των θυμάτων από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα στις ΗΠΑ

«Χθες ήταν η χειρότερη μέρα της ύπαρξής μου. Έλαβα μια κλήση που με ενημέρωσε ότι το έφηβο αδερφάκι μου δολοφονήθηκε στη νότια πλευρά του Σικάγο. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκλεβαν έτσι τη ζωή του αδερφού μου», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία του χαμογελαστού αδερφού του με ενδυμασία αποφοίτησης στο Twitter.

Ο 18χρονος Christian Caldwell πυροβολήθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν στο Morgan Park νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με τοπικές αναφορές. Περίπου 50 κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο και σφαίρες πέρασαν από τα παράθυρα των κοντινών σπιτιών, ανέφερε το CBS.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος διέφυγε από τη σκηνή με ένα μαύρο βαν. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Ο Τζιάνο Κάλντγουελ είπε στο Fox News το Σάββατο ότι θέλει δικαιοσύνη.

«Αυτό που ψάχνω αυτή τη στιγμή είναι λεπτομέρειες από την αστυνομία για να ανακαλύψω ποιος ήταν αυτός που δολοφόνησε τον αδελφό μου. Το αδερφάκι μου δεν είχε ποτέ την ευκαιρία», είπε. Και πρόσθεσε: «Δεν θα ήθελα ποτέ να δω καμία δικαιοσύνη του δρόμου ή βία εναντίον των ανθρώπων που δολοφόνησαν ακόμη και τον μικρό μου αδερφό. Αλλά θέλω να έρθουν στη δικαιοσύνη».

Πηγή: skai.gr