Samsung Galaxy S10: Η 5G έκδοση θα έχει 6 κάμερες και οθόνη 6,7’’

Το ισχυρότερο -και μεγαλύτερο σε μέγεθος- κινητό τηλέφωνο της ιστορίας της φαίνεται να ετοιμάζει η Samsung. Πρόκειται για την έκδοση του Galaxy S10 για 5G δίκτυα, που αναμένεται στις αρχές του νέου έτους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το Galaxy S10 5G δεν θα αποτελεί απλώς μια παραλλαγή του S10 plus, αλλά θα είναι ένα κινητό με… έξι κάμερες, δύο μπροστά για σέλφι και τέσσερις στην πλάτη, αλλά και με μέγεθος οθόνης 6,7 ίντσες δηλαδή το μεγαλύτερο του νοτιοκορεατικού κολοσσού (το Note 9 έχει πάνελ με διαγώνιο 6,4 ίντσες).

Ωστόσο, τα μικρότερα πλαίσια πάνω και κάτω από την Super AMOLED QHD+ οθόνη θα διασφαλίζουν ότι το S10 5G δεν θα είναι αισθητά μεγαλύτερο από το Note 9.

Παράλληλα, το S10 5G θα υποστηρίζει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου τριών διαστάσεων (όπως το FaceID της Apple) καθώς και τεχνολογία reverse charging, δηλαδή τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης άλλων συσκευών όπως το Huawei Mate 20 Pro. 

Το Samsung Galaxy S10 5G θα διαθέτει το νέο πανίσχυρο επεξεργαστή της Samsung Exynos 9820, τουλάχιστον 8GB μνήμη RAM, και μίνιμουμ 128GB αποθηκευτικό χώρο. Τα μικρότερα μοντέλα (S10 Lite, S10 και S10 Plus) αναμένεται ναα διαθέτουν και το νέο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 855. Θα διαθέτει επίσης αισθητήρα οθόνης (δεν είναι βέβαιο για το S10 Lite).

Η σειρά Samsung Galaxy S10 θα παρουσιαστεί πιθανότατα το Φεβρουάριο και θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Μάρτιο, αν και η έκδοση 5G αναμένεται στα μέσα του 2019.
Πηγή: skai.gr