Κλείσιμο

Σ. Αραβία: Συλλήψεις υπόπτων για συμμετοχή στην Αλ Κάιντα

Οι δυνάμεις ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβαν περισσότερους από 10 υπόπτους που κατηγορούνται ότι διατηρούν δεσμούς με την Αλ Κάιντα.
Οι δυνάμεις ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες περισσότερους από 10 υπόπτους που κατηγορούνται ότι διατηρούν δεσμούς με το τρομοκρατικό δίκτυο της Αλ Κάιντα, γράφει σήμερα η εφημερίδα Αλ Χάγιατ.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένα «πολύ επικίνδυνο πρόσωπο» που συνδέεται με την επίθεση αυτοκτονίας στο κτιριακό συγκρότημα Αλ Μουχάγια στο Ριάντ στις 8 Νοεμβρίου που στοίχισε τη ζωή σε 17 άτομα.
Η σαουδαραβική εφημερίδα αναφέρει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής επιδρομή σε κατοικία στη Μέκκα καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι επρόκειτο για κρησφύγετο τρομοκρατών, αλλά δεν έγιναν συλλήψεις.
Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας στις ιερές για τους μουσουλμάνους πόλεις της Μέκκας και της Μεδίνας καθώς εκφράζονται φόβοι για νέες επιθέσεις ενόψει της εορτής Είντ ελ Φιτρ για το τέλος του Ραμαζανιού.
Πηγές: ΑΠΕ - Γαλλ. Πρακτ.
Πηγή: skai.gr