«Προσπαθούσα να διατηρήσω τις αισθήσεις μου» : Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Ντάφι για τον βιασμό της

«Προσπαθούσα να διατηρήσω τις αισθήσεις μου» : Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Ντάφι για τον βιασμό της

Στα όσα έζησε για εβδομάδες στα χέρια του ανθρώπου που την βίασε και την κράτησε εγκλωβισμένη για μέρες, αποφάσισε να αναφερθεί αναλυτικά μέσα από την ιστοσελίδα της duffywords, η γνωστή τραγουδίστρια Duffy.

Τον Φεβρουάριο η Duffy αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι είχε χαθεί από το προσκήνιο λόγω ενός τραυματικού περιστατικού που έζησε. Όπως είχε αποκαλύψει τότε είχε πέσει θύμα βιασμού και απαγωγής, και σήμερα με ένα κείμενο με τίτλο " Το 5ο σπίτι", παραθέτει με λεπτομέρεια τις στιγμές φρίκη που πέρασε.

"Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και ο δράστης επέστρεψε και με βίασε. Θυμάμαι τον πόνο και την προσπάθεια να διατηρήσω τις αισθήσεις μου στο δωμάτιο αφού συνέβη. Ήμουν κλεισμένη μαζί του στον χώρο για μία ακόμη μέρα. Δεν με κοιτούσε, έπρεπε να περπατάω πίσω του, είχα μερική συνείδηση για το τι μου συνέβαινε αλλά ήμουν αποτραβηγμένη", γράφει η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια ο βιαστής εν συνεχεία την εγκλώβισε για 4 εβδομάδες στο σπίτι της χορηγώντας της ναρκωτικά. Όπως αναφέρει ένιωθε τρομοκρατημένη για να πάει στις αρχές, έχοντας το φόβο ότι ο βασανιστής της θα την έβρισκε. Μετά το περιστατικό σκεφτόταν έντονα την αυτοκτονία, τονίζει. Παρόλα αυτά με την βοήθεια του ψυχολόγου κατάφερε να το ξεπεράσει.

Δείτε παρακάτω τα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια:

«Ήταν τα γενέθλιά μου. Με νάρκωσαν σε ένα εστιατόριο και στη συνέχεια ήμουν ναρκωμένη για τέσσερις εβδομάδες και ταξίδεψα σε μια ξένη χώρα. Δεν θυμάμαι να μπαίνω στο αεροπλάνο και ανέκτησα τις αισθήσεις μου ενώ βρισκόμουν στο πίσω κάθισμα ενός οχήματος εν κινήσει. Με έβαλαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και ο δράστης επέστρεψε και με βίασε. Θυμάμαι τον πόνο και την προσπάθεια να διατηρήσω τις αισθήσεις μου στο δωμάτιο αφού συνέβη.

Ήμουν κλεισμένη μαζί του στον χώρο για μία ακόμη μέρα. Δεν με κοιτούσε, έπρεπε να περπατάω πίσω του, είχα μερική συνείδηση για το τι μου συνέβαινε αλλά ήμουν αποτραβηγμένη. Θα μπορούσε να με είχε ξεφορτωθεί. Σκέφτηκα το ενδεχόμενο να το σκάσω για τη γειτονική πόλη ενώ κοιμόταν, αλλά δεν είχα χρήματα και φοβόμουν ότι θα καλούσε την αστυνομία μετά την απόδρασή μου, και ότι ίσως με εντόπιζαν ως αγνοούμενο άτομο. Δεν ξέρω πού βρήκα τη δύναμη να αντέξω εκείνες τις ημέρες, αισθανόμουν όμως μια παρουσία που με βοήθησε να παραμείνω ζωντανή.

Γύρισα πίσω αεροπορικώς μαζί του. Παρέμενα ήρεμη και όσο φυσιολογική μπορούσα να είμαι υπό αυτές τις συνθήκες. Όταν γύρισα σπίτι, κάθισα, ζαλισμένη, σαν ζόμπι. Ήξερα ότι η ζωή μου κινδύνευε άμεσα, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ήθελε να με σκοτώσει. Με την ελάχιστη δύναμη που μου είχε απομείνει, το ένστικτό μου μού έλεγε να τρέξω, να το σκάσω και να βρω κάπου να ζήσω που δεν θα μπορούσε να με εντοπίσει.

Ο δράστης με κρατούσε ναρκωμένη σπίτι μου, μέσα σε αυτό το διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων. Δεν ξέρω αν με βίασε εκεί, μέσα σε αυτό το διάστημα, θυμάμαι μόνο να συνέρχομαι στο αυτοκίνητο στην ξένη χώρα και την απόδρασή μου, η οποία θα συνέβαινε τις επόμενες ημέρες. Δεν ξέρω γιατί δεν με νάρκωσε στο εξωτερικό. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι μου χορηγούσε ένα σκληρό ναρκωτικό, και ότι δεν μπορούσε να το πάρει μαζί του στο αεροπλάνο.

Αφού συνέβη, κάποιος που ήξερα πέρασε από το σπίτι μου και με είδε στο μπαλκόνι να κοιτάζω το κενό, τυλιγμένη με μια κουβέρτα. Δεν θυμάμαι να γυρίζω σπίτι. Το άτομο αυτό είπε ότι ήμουν κατακίτρινη και έμοιαζα με νεκρή. Προφανώς φοβήθηκε για εμένα αλλά δεν ήθελε να ανακατευτεί, δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο».

Η σκέψη της ανάκαμψης ήταν σχεδόν αδύνατη. Δεν έβλεπα κάποιον για εβδομάδες παραμένοντας μόνη.

Θα έβγαζα τις πιτζάμες μου και θα τις πετούσα στη φωτιά και θα έβαζα ένα άλλο σετ. Τα μαλλιά μου ήταν τόσο δεμένα γιατί δεν τα χτένιζα, καθώς θρηνούσα, τα έκοψα όλα», αναφέρει.

Πηγή: skai.gr