Πώς φροντίζει η Μελάνια ο Λευκός Οίκος να παραμένει καθαρός από τον ιό

Μπορεί η είδηση ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό να ήταν αρκετά σοκαριστική αλλά τα όσα ακολούθησαν έκαναν αυτή την ανακοίνωση να φαίνεται μικρή.

Ο Donald Trump με την σύζυγό του μπήκαν σε καραντίνα, ο πρόεδρος νοσηλευτικέ όμως τίποτα δεν τον σταμάτησε από το να «κάνει τα δικά του». Η βόλτα του με το SUV εξόργισε τους Αμερικανούς που τον χαρακτήρισαν ανεύθυνο ενώ λίγες ημέρες αργότερα βγήκε και από το νοσοκομείο ενώ έπρεπε να νοσηλευτεί περισσότερο σύμφωνα με τα πρωτόκολλα.

Well, ότι και να πούμε εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος εκείνος δεν ακούει κανένα. Παρόλα αυτά οι εργαζόμενοι στον Λευκό Οίκο φοβούνται πως θα κολλήσουν κορωνοϊό.

Από την μεριά της η Melania Trump μίλησε για τους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να διατηρήσει τον Λευκό Οίκο καθαρό και ασφαλές για όλους.

Με τους περισσότερους εργαζομένους στον Λευκό Οίκο να είναι ηλικιωμένοι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Όπως επισήμανε η Πρώτη Κυρία «Η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού της κατοικίας είναι υψίστης σημασίας για την Πρώτη οικογένεια».
Τόνισε ότι από τον Μάρτιο γίνονται απολυμάνσεις όπως ακριβώς και στα νοσοκομεία ενώ δόθηκε εντολή σε όσους εργαζομένους το επιτρέπει η φύση της εργασίας τους να δουλεύουν από το σπίτι.

Όσοι έρχονται σε επαφή άμεσα με τον πρόεδρο και την Melania υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ ενώ το δευτερεύον προσωπικό κάνει τεστ κάθε 48 ώρες. Σημείωσε ακόμη ότι οι εργαζόμενοι φοράνε στολές προστασίας PPE από την ημέρα που ο Trump και εκείνη βρέθηκαν θετικοί στον ιό και επέστρεψαν στον Λευκό Οίκο.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει μάλιστα ότι «Στις αρχές Απριλίου, όλο το προσωπικό του Λευκού Οίκου υποχρεούταν να φορά μάσκες ανά πάσα στιγμή» ενώ υπάρχει και σύμβουλος «ευεξίας» με τον οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να μιλήσουν συζητώντας τα θέματα ψυχικής τους υγείας.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσω τηλεργασίας εργάζεται και η κόρη του Trump, Ivanka για να προφυλαχτεί από τον ιό.

Πηγή: Must