Ποιά είναι η σχέση του πρίγκιπα Χάρι και του Μπάιντεν

Αν και εμπλοκή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στις εκλογές των ΗΠΑ εξέπληξε πολλούς αφού το πρωτόκολλο αναφέρει ότι δεν μπορούν ούτε να στηρίξουν κάποιον υποψήφιο ούτε να ασχολούνται με την πολιτική, για εμάς ήταν κάπως αναμενόμενο το γεγονός αυτό.
Ο λόγος; Η σχέση του πρίγκιπα Harry τόσο με το ζεύγος Obama όσο και με την οικογένεια Biden, η οποία ετοιμάζεται να περάσει και πάλι την πόρτα του Λευκού Οίκου αυτή τη φορά κατέχοντας την προεδρική θέση.

Η σχέση του Biden με Harry ξεκίνησε το 2013 όταν σε περιοδεία του πρίγκιπας στις ΗΠΑ συναντήθηκε με την Δρ. Jill Biden σε μια δεξίωση για Βετεράνους και Αμερικάνους τραυματίες πολέμου στην Ουάσιγκτον.

Μετά από αυτή του την επίσκεψη καθιερώθηκε στην Βρετανία το Invictus Games το διεθνές αθλητικό γεγονός που δημιουργήθηκε από τον Πρίγκιπα Harry και τον Δούκα του Sussex, στο οποίο τραυματίες, τραυματισμένοι ή άρρωστοι στρατιώτες και βετεράνοι συμμετέχουν σε εννέα αθλήματα, όπως μπάσκετ σε τροχοκάθισμα.

Έτσι το 2014 την πρώτη χρονιά όπου πραγματοποιήθηκε το Invictus Games η σύζυγος του Joe Biden, Jill βρέθηκε στο Λονδίνο εμψυχώνοντας την Αμερικανική ομάδα.

Συνέχισαν να συναντιούνται καθ’ αυτό τον τρόπο το 2016 και το 2017. Το 2016 μάλιστα ο Biden σχολίασε με χιούμορ ότι η σύζυγός του είχε πάει στο Λονδίνο και πέρασε πάρα πολύ χρόνο με τον πρίγκιπα ενώ το 2017 στους αγώνες στο Τορόντο ο Harry έκανε και την εμφάνισή του με την τότε σύντροφό του Meghan Markle.

Πηγή: Must