Πλήρωσαν $1.000 για να πάνε στο ρεβεγιόν του Τραμπ και εκείνος απουσίαζε

Μπορεί τα γιορτινά ρεβεγιόν να αποτελούν παρελθόν, ωστόσο όσοι επέλεξαν να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά μαζί με τον Donald Trump δεν πρόκειται να τα ξεχάσουν σύντομα... αφού όχι απλώς πλήρωσαν 1.000 δολάρια το άτομο αλλά δεν είδαν και ποτέ τον πρόεδρο της Αμερικής. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όπως αναφέρουν διάφορα αμερικανικά δημοσιεύματα, για να εξασφαλίσει κάποιος την είσοδο στο πάρτι για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς που διοργανώνει ο Αμερικανός πρόεδρος και η πρώτη κυρία πρέπει να πληρώσει. Κατά την προεδρία μάλιστα του Trump η τιμή των εισιτηρίων ανήλθε στα 1.000 δολάρια το άτομο και ενώ σίγουρα το ποσό είναι μεγάλο, για όσους έχουν στα χέρια τους το εισιτήριο είναι μάλλον μηδαμινό.

Φέτος, 500 περίπου άτομα αγόρασαν τις πολυπόθητες προσκλήσεις και πήγαν στο Μαρ α Λάγκο στη Φλόριντα με στόχο τους να περάσουν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς παρέα με τον Donald και την Melania. Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν όπως οι καλεσμένοι περιμέναν και αυτό εξαιτίας του ότι ο Donald Trump και η Melania αποφάσισαν να μην παραστούν στο λαμπερό event και χωρίς καμία εξήγηση επέστρεψαν στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με αρκετά ΜΜΕ και χωρίς να είναι κάτι 100%, πίσω από την αιφνίδια αλλαγή του Trump βρίσκεται η προσπάθειά του να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών ή ίσως, η ένταση στον Περσικό Κόλπο.

Ότι όμως και αν συνέβη δεν έγινε γνωστό και οι καλεσμένοι αρκέστηκαν να συναντήσουν τους γιους του Trump, Donald Trump Jr και Erric Junior.

Να σημειώσουμε πως όπως μάλλον ήταν αναμενόμενο, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δεν τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eric F. Trump (@erictrump)

Πηγή: Must