Περιφέρεια Αττικής: Εορταστικές εκδηλώσεις μέχρι τις 7 Ιανουαρίου

Εορταστικές εκδηλώσεις διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής μετατρέποντας το Πεδίο του 'Αρεως, σε ένα θεματικό πάρκο από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και το Μητροπολιτικό Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" σε πλωτό χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν το Πεδίο του 'Αρεως και το Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης που ‘'ντύνονται'' γιορτινά για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, υπογραμμίζοντας: «Από την καρδιά της Αθήνας, «ανοίγουμε» ξανά στο κοινό και δίνουμε ξεχωριστό χρώμα και ζωή στον εμβληματικό χώρο του Πεδίου του 'Αρεως, το οποίο φιλοδοξούμε να μετατρέψουμε για 22 ημέρες σε μια απέραντη γιορτινή σκηνή, όπου θα εναλλάσσονται ποικίλα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα, όπως και στο Μητροπολιτικό Πάρκο ‘'Αντώνης Τρίτσης'' όπου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό γιορτινό θέαμα με ποικίλες δράσεις».

Στο Πεδίο του 'Αρεως η αυλαία για τις εκδηλώσεις ανοίγει την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» οι δραστηριότητες επικεντρώνονται στο υδάτινο στοιχείο στην καρδιά του πάρκου και στον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα.

Αύριο κατά την έναρξη θα πραγματοποιηθεί ένας αγώνας δρόμου για παιδιά έως Γ' Δημοτικού "Santa run", με δώρα, ένα χριστουγεννιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Φορέα Διαχείρισης «Χριστουγεννιάτικες ιστορίες»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ