Πάρτι οργίων μέσα στην καραντίνα για ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ 

Associated Press

Έρευνα σε βάρος του ποδοσφαιριστή, Κάιλ Γουόκερ ξεκίνησε η Μάντσεστερ μετά τις κατηγορίες ότι διοργάνωσε πάρτι οργίων στο σπίτι του εν μέσω καραντίνας. 

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και ένας φίλους πλήρωσαν 2.200 βρετανικές λίρες για την επίσκεψη δύο νεαρών ιερόδουλων στο σπίτι του. 

Μία από τις ιερόδουλες, η 21χρονη Λουίζ Μακ Ναμάρα είπε στην εφημερίδα Sun ότι «είναι υποκριτής που βάζει τους ανθρώπους σε κίνδυνο». Μία ημέρα μετά με το πάρτι ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει από τους ακολούθους του στο Instagram να μείνουν σπίτι προκειμένου να σωθούν ζωές.

«Ο Κάιλ θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα. Από την μία προσκαλεί αγνώστους στο σπίτι του για σεξ και την επόμενη ημέρα κάνει κήρυγμα σε όλους για την ανάγκη να παραμείνουν ασφαλείς», είπε η 21χρονη. 

Τελικά ο ποδοσφαιριστής ζήτησε δημόσια συγνώμη για το περιστατικό. «Καταλαβαίνω ότι η θέση μου ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή φέρει την ευθύνη να είμαι πρότυπο. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα, τους οπαδούς και το κοινό που τους απογοήτευσα», ανέφερε ο Κάιλ Γουόκερ. 

Πηγή: skai.gr