Οι διακοπές του Σαρκοζί

Στο Νιού Χαμσάιρ περνά τις πρώτες πολυήμερες θερινές διακοπές του ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.

Ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί επέλεξε τις Ηνωμένες Πολιτείες για τις \"πρώτες\" πολυήμερες καλοκαιρινές \"διακοπές\", από την καθημερινή δραστηριότητα στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων, πλέον συγκεκριμένα το μικρό παραλίμνιο χωριό Ουόλφεμπόρο του Νιού Χαμσάιρ (βορειοανατολική Πολιτεία),στις όχθες της Ουΐνιπεζόκι.

Την αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος του Ουόλφεμπόρο, Ντέηβιντ Οουεν, κάνοντας δήλωση στην αμερικανική εφημερίδα \"Μπόστον Γκλόουμπ\", στην οποία ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του \"συνεργάστηκαν\" με τις ομοσπονδιακές για \"να προετοιμαστεί καλά\" αυτή το προεδρικό ταξίδι.

Εξ άλλου, καλά πληροφορημένη πηγή ανέφερε στην εφημερίδα πως ο κ. Σαρκοζί θα παραμείνει \"ένα δεκαπενθήμερο\" στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προηγούμενα, ο Κιμ Μπρους, ο εκπρόσωπος της αμερικανικής κρατικής Υπηρεσίας Προστασίας Απορρήτου, που αποστολή της είναι η προστασία της παρουσίας στο αμερικανικό έδαφος των ξένων προσωπικοτήτων, απλά επιβεβαίωσε την έλευση προέδρου Σαρκοζί, όμως αρνήθηκε να δηλώσει το παραμικρό σχετικά με την επίσκεψη Σαρκοζί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εξίσου οποιοδήποτε σχόλιο αρνήθηκαν να κάνουν και από την γαλλική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον.
Πηγή: skai.gr