Οδυνηρά αντίποινα υπόσχεται η Τζιχάντ

Η ισλαμική Τζιχάντ υποσχέθηκε σήμερα μια «οδυνηρή απάντηση» στο Ισραήλ για τη χθεσινή επίθεση του ισραηλινού στρατού στη Γάζα από την οποία σκοτώθηκαν δύο στελέχη της οργάνωσης και άλλοι τρεις Παλαιστίνιοι.
«Αυτό το νέο έγκλημα δεν θα μείνει ατιμώρητο και οι Ταξιαρχίες του αλ Κοντς θα δώσουν ένα οδυνηρό μάθημα στον εχθρό όπως έχουν κάνει σε όλη τη διάρκεια της Ιντιφάντα», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του στρατιωτικού σκέλους της Τζιχάντ.
Στο μεταξύ, ο ισραηλινός στρατός γκρέμισε με δυναμίτη την κατοικία, στη βόρεια Δυτική Όχθη, του 18χρονου παλαιστίνιου καμικάζι Σαΐντ Χανάνι που πραγματοποίησε τη χθεσινή επίθεση κοντά στο Τελ Αβίβ από την οποία έχασαν τη ζωή τους τέσσερις Ισραηλινοί.
Επίσης, ο ισραηλινός στρατός σε επιδρομή του στη Ναμπλούς συνέλαβε τουλάχιστον έξι Παλαιστίνιους, μέλη της Φατάχ και του Δημοκρατικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.
Τέλος, ο ισραηλινός υπουργός Αμυνας Σαούλ Μοφάζ συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο των ανώτατων αρχηγών του ισραηλινού στρατού για να συζητήσουν την απάντηση του Ισραήλ στη χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας.
Πηγές: ΑΠΕ - Γαλλ. Πρακτ. - Γερμ. Πρακτ.
Πηγή: skai.gr