Ο τυφώνας Άιντα κατέστρεψε τον θρυλικό «General Lee» της τηλεοπτικής σειράς Dukes (ΦΩΤΟ)

Ο τυφώνας Άιντα «χτύπησε» το σπίτι και το στούντιο του πρωταγωνιστή της θρυλικής σειράς The Dukes of Hazzard στη Λουιζιάνα, την ώρα που ο ηθοποιός John Schneider και η σύζυγός του βοηθούσαν τα θύματα της πλημμμύρας στο Τενεσί.

Ένα δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίμητο «στρατηγος Lee» (Dodge Charger) με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Ένα δεύτερο αυτοκίνητο Dodge Charger που χρησιμοποιήθηκε ως «στρατηγός Lee» για τις ανάγκες της σειράς παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους και βρέθηκε πάνω στην οροφή του στούντιο του ηθοποιού.

Ο 61χρονος «Bo Duke», κάνοντας χιούμορ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media για το περιστατικό: «Λοιπόν...Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο έχετε δύο επιλογές. Να κλάψετε και να γελάσετε. Εγώ επιλέγω να κάνω το δεύτερο. Λοιπόν. Ποια είναι η λεζάντα σας σε αυτή τη φωτογραφία; Παραθέτω τη δική μου: Χθες βράδυ η δεσποινίς Άιντα σταμάτησε να δει τον «στρατηγό Lee» στη δεσποινίδα Σίρλει».

Το TMZ αναφέρει ότι o Schneider έχει στην κατοχή του πολλά μοντέλα του «Στρατηγού Lee», του οχήματος της θρυλικής κωμικής σειράς δράσης που προβλήθηκε στο αμερικανικό CBS από το 1979 έως και το 1985. Πρόκειται για το πορτοκαλί Dodge Charger, σε πορτοκαλί χρώμα και τον αριθμό 01 στις κλειδωμένες πόρτες του.

Το διάσημο αυτοκίνητο πήρε το όνομά του από τον στρατηγό Robert Lee, αρχηγό των δυνάμεων του Νότου στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο με καταγωγή από τη Βιρτζίνια.