Δεν χωράει καμία αμφιβολία στο ότι η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας αποτελεί -στο νησί μας τουλάχιστον- η πιο πολυσυζητημένη royal οικογένεια του κόσμου. Τόσο τα μέλη της οικογένειας, όσο οι στυλιστικές τους επιλογές και τα νέα τους αποτελούν πόλο έλξης... και μαγνητίζουν το ενδιαφέρον του κόσμο. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά, μόλις μάθαμε για τον ανιψιό της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Arthur Chatto, ο οποίος από πολλούς αποκαλείται ο νέος Harry, δεν μπορέσαμε να μην τον σχολιάσουμε... αφού κάτι μάς λέει πως ο νεαρός από εδώ και στο εξής θα μάς απασχολήσει πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Arthur Chatto είναι εγγονός της αδερφής της βασίλισσας, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και είναι 26ος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Ο εντυπωσιακός royal γεννήθηκε 5 Φεβρουαρίου 1999 και σήμερα είναι μόλις 21 ετών. Σπουδάζει γεωγραφία στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και ακολουθώντας την παράδοση της οικογενείας του έχει φοιτήσει στο Eton College.

Σε αντίθεση με όσους βρίσκονται στις πρώτες θέσεις διαδοχής του θρόνου, ο Arthur έχει το δικαίωμα να διατηρεί κοινωνικά δίκτυα και φυσικά, χωρίς πολλές επικρίσεις, να κάνει ό,τι θέλει. Δείτε στην συνέχεια 5 posts του Arthur Chatto που εμείς ξεχωρίσαμε.

Πηγή: Must