Ο λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ «έσπασε» και πάλι το βασιλικό πρωτόκολλο (Video+pics)

Μία αμήχανη στιγμή είχε η Δούκισσα του Σάσεξ κατά την έναρξη του Φόρουμ One World Summit μόλις μερικές ημέρες μετά την δημοσιοποίηση του ντοκιμαντέρ από την Αφρική, όπου μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει με την αναγνωρισιμότητα. 

Με ένα εντυπωσιακό μωβ φόρεμα η Μέγκαν Μαρκλ κλήθηκε στην σκηνή από την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Κέιτ Ρόμπερτσον εν μέσω χειροκροτημάτων. Oταν ανέβηκε στη σκηνή η παρουσιάστρια επιχείρησε να κάνει υπόκλιση σε ένδειξη σεβασμού και παράδοσης καθώς η Μέγκαν Μαρκλ είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Αντίθετα, εκείνη προτίμησε να απλώσει τα χέρια της και να αγκαλιάσει την Ρόμπερτσον την οποία γνωρίζει πριν γίνει Δούκισσα του Σάσεξ. Οι δύο γυναίκες χαμογέλασαν με την αμηχανία και τελικά αγκαλιάστηκαν σφιχτά. 

Για μία ακόμη φορά η Μέγκαν Μαρκλ προτίμησε να αγνοήσει το βασιλικό πρωτόκολλο που προβλέπει ότι κάποιος μπορεί είτε να υποκλιθεί είτε να κάνει χειραψία με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η αγκαλιά φυσικά, όσο παλιά και αν είναι η φιλία της Μαρκλ με την Ρόμπερτσον, δεν περιλαμβάνεται.

 

Πηγή: skai.gr