Νεοϋορκέζος έβγαλε φωτογραφίες από Χαβάη εν μέσω καραντίνας και συνελήφθη

Κάτοικος της Νέας Υόρκης έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι πρέπει να ακολουθούνται οι κανόνες αυτοαπομόνωσης λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, όταν συνελήφθη, ενώ έκανε διακοπές στη Χαβάη.

Ο Ταρίκ Πίτερς ταξίδεψε πρόσφατα στη Χονολουλού και συνελήφθη επειδή παραβίασε την αυστηρή καραντίνα 14 ημερών που ισχύει για τους τουρίστες στη Χαβάη.

Συνελήφθη επειδή δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του, στις οποίες εμφανιζόταν να κάνει σέρφινγκ, ηλιοθεραπεία και να περιφέρεται στην παραλία Ουακίκι.

Η μητέρα του Πίτερς δεν ενθουσιάστηκε όταν έμαθε την είδηση και δήλωσε στη NY Post πόσο απογοητευμένη είναι από τις πράξεις του γιου της.

«Δεν είχε δουλειά εκεί» είπε η Μάρσια Πίτερς. «Οι κανόνες ισχύουν παντού. Του είπα να μην ταξιδέψει. Του είπα να μην πάει. Του είπα να ακυρώσει όλες τις διακοπές του [γιατί] ξέρει τι συμβαίνει στην Αμερική και παντού».

«Από πού θα βρω 4.000 δολάρια» είπε για το ποσό της εγγύησης που πρέπει να καταβληθεί για να αφεθεί ελεύθερος ο γιος της. «Δεν ξέρω να έχει 4.000 δολάρια. Δεν είναι πλούσιος έτσι. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ