Κλείσιμο

Νέο σόου με τραγούδι για τον Ερντογάν – Τον αποθεώνουν πριν μιλήσει

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας, όπου ο Ταγίπ Ερντογάν μίλησε σε στελέχη του κόμματός του.

«Τώρα καλούμε στο βήμα τον πρόεδρο της χώρας μας, τον πρόεδρο του κόμματος, που μας τιμά με την παρουσία του. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δείχνει αυτό που είναι και παίρνει τη δύναμη από το λαό του. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», είναι τα λόγια με τα οποία κάλεσαν τον Τούρκο πρόεδρο στο βήμα.

Μόλις εκείνος ξεκίνησε να ανεβαίνει στη σκηνή, όλα τα στελέχη του κόμματός του σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν και ξεκίνησε να παίζει ένα τραγούδι που οι στίχοι του επευφημούν τον Ταγίπ Ερντογαν, πόσο καλός άνθρωπος είναι και πόσο τον αγαπάει ο λαός του. Το τραγούδι αυτό δεν είναι καινούριο, ακούγεται συχνά σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τούρκου προέδρου.

Επίθεση στην ΕΕ για το προσφυγικό

Κατά την ομιλία του ο Ταγίπ Ερντογάν, προανήγγειλε την κατασκευή πόλης μεταξύ Τελ Αμπιάντ και το Ρας αλ Άιν στη βόρεια Συρία λέγοντας πως αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει ακόμη και χρήματα του τουρκικού δημοσίου. Κατηγόρησε την ΕΕ, ότι δεν στέλνει αρκετά χρήματα στην Τουρκία.

«Ξέρετε πόση είναι η βοήθεια που έχει έρθει για τους πρόσφυγες μέσω ΜΚΟ; Δεν μιλάμε για τον προϋπολογισμό μας. Είναι 3 δισ. ευρώ. Εμείς όμως στην περιοχή τα τελευταία 8,5 χρόνια δαπανήσαμε 40 δισ. δολάρια. Εμείς είμαστε πιο πλούσιοι από την ΕΕ;», τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή: skai.gr