Νεκρή η πρώην σύζυγος του Μπρους Ντίκινσον - Tι δήλωσε ο τραγουδιστής

Νεκρή βρέθηκε τη Δευτέρα η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή των Iron Maiden Μπρους Ντίκινσον. Η Πάντι Μπάουντεν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι τους στο Τσίζγουικ, στο δυτικό Λονδίνο. Η Πάντι Μπάουντεν ήταν παντρεμένη από το 1990 με τον 61χρονο Βρετανό τραγουδιστή και χώρισαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές, δύο ασθενοφόρα κατέφτασαν στο σπίτι του Ντίκινσον και της Μπάουντεν, το πρώτο εντός δύο λεπτών, ωστόσο η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. 

«Είναι μια πραγματική τραγωδία που φαίνεται να οφείλεται σε ένα τραγικό δυστύχημα» δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος πλέον ζει στο Παρίσι με την κατά 15χρόνια νεότερη του γυμνάστρια Λεάνα Ντόλτσι. «Τα παιδιά μας Όστιν, Γκρίφιν και Κία είναι συντετριμμένα. Από σεβασμό στην Πάντι δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο γι' αυτή την ανείπωτη και οδυνηρά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας».

Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί ύστερα από δύο χρόνια γνωριμίας το 1990, χώρισε, ύστερα από 29 χρόνια γάμου, τον περασμένο Νοέμβριο. Είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 29χρονο σήμερα Όστιν, την 28χρονη Κία και την 27χρονη Γκρίφιν. Το διαζύγιό τους έφτασε τα 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Ο χωρισμός τους ήρθε τέσσερα χρόνια αφότου ο τραγουδιστής επέστρεψε στη σκηνή, έχοντας παλέψει με τον καρκίνο του λάρυγγα και έχοντας αμέριστη συμπαράσταση από τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Πηγή: skai.gr