Νέες κατηγορίες Χερντ κατά Ντεπ: Μου πέταγε μπουκάλια σαν χειροβομβίδες

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Άμπερ Χερντ κατηγόρησε σήμερα τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ ότι πέταξε εναντίον της καμιά τριανταριά μπουκάλια «σαν χειροβομβίδες», κατά τη διάρκεια καυγά τους στην Αυστραλία, στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για συκοφαντική δυσφήμιση έπειτα από προσφυγή του πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun.

Η 34χρονη ηθοποιός κλήθηκε ως μάρτυρας από τους συνηγόρους της Sun, εναντίον της οποίας έχει προσφύγει ο Τζόνι Ντεπ ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου, επειδή τον χαρακτήρισε τον Απρίλιο του 2018 βίαιο σύζυγο. Η εκδοτική εταιρεία της εφημερίδας NGN αναφέρει 14 περιστατικά κατά τα οποία ο ηθοποιός βιαιοπράγησε εναντίον της συζύγου του.

Ο Τζόνι Ντεπ απορρίπτει κατηγορηματικά τις κατηγορίες, ανταπαντώντας πως δεν σήκωσε ποτέ το χέρι του στη γυναίκα του, την οποία κατηγορεί με τη σειρά του για βιαιοπραγίες.

Ερωτηθείσα από τη δικηγόρο του Ελέανορ Λόους, η Άμπερ Χερντ απάντησε πως ο Τζόνι Ντεπ πέταξε προς εκείνη καμιά τριανταριά μπουκάλια, κατά τη διάρκεια τσακωμού τους τον Μάρτιο του 2015, στην Αυστραλία, όπου βρίσκονταν για γυρίσματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ