Στη νέα σειρά «In From the Cold», μία single μητέρα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της ως Ρωσίδα κατάσκοπος

Ένα νέο κατασκοπικό θρίλερ έρχεται σε λίγες ημέρες στην πλατφόρμα του Netflix που θα ξεχωρίσει αρκετά από όσα έχουμε δει έως σήμερα. Το In From the Cold μέσα από τα 8 επεισόδιά του λέει την ιστορία της Jenny Franklin (Margarita Levieva), ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν.

Στο σήμερα, η Jenny είναι μία single μητέρα που μεγαλώνει την κόρη της, Becca, στην Αμερική

Με αφορμή ένα ταξίδι τους στην Ευρώπη, η Jenny έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Μερικοί πράκτορες της CIA την προσεγγίζουν και προσπαθούν να την κάνουν να μιλήσει για το παρελθόν της ως μυστική πράκτορας της Ρωσίας. Οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά το μυστικό της. Στην πραγματικότητα, η Jenny είναι ο μόνος άνθρωπος που επιβίωσε από ένα αυστηρά απόρρητο πείραμα της KGB, το οποίο της εξασφάλισε κάποιες “υπερδυνάμεις”.

Τώρα, οι πράκτορες της CIA έχουν να κάνουν με κάποιο κατά συρροή δολοφόνο που μιμείται τη Jenny στον τρόπο με τον οποίο διαπράττει τα εγκλήματά του. Έτσι, και οι αρχές της Αμερικής θεώρησαν σκόπιμο να επιστρατεύσουν την πραγματική Jenny για την εξάλειψη του εγκλήματος. Αναγκάζουν έτσι την ίδια να αναλάβει και πάλι δράση, να θυμηθεί την παλιά της ζωή, απειλώντας της πως αν δεν το κάνει, τότε θα καταστραφεί μια για πάντα η ήρεμη ζωή που έχει χτίσει για την ίδια και την κόρη της στην Αμερική.

Η μεταμόρφωση της Jenny από μαμά σε “φονικό όπλο”

Παρά τα χρόνια που πέρασε εκτός δράσης, η Jenny φαίνεται πως δεν ξέχασε καθόλου τον πρότερο βίο της. Εξακολουθεί να είναι το ίδιο αποτελεσματική, με τα τέλεια αντανακλαστικά και με μία υπερδύναμη που θα μας αποκαλυφθεί αργότερα. Μπορεί η ίδια να είχε μπει για τα καλά στο ρόλο της ήσυχης και αθώας μητέρας, ωστόσο φαίνεται πως οι ικανότητές της δεν την εγκατέλειψαν τόσο εύκολα. Μένει μόνο να δούμε αν θα καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή της και σε ποια από τις δύο ζωές της θα επιλέξει να επιστρέψει.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Prix de Beauté 2021: Ποιοι είναι οι νικητές της κατηγορίας “Δερμοκαλλυντικά, Αντηλιακή Προστασία”

6 εστιατόρια και μπαρ με ζεστό εξωτερικό χώρο, σε Αθήνα και Πειραιά, αν νιώθεις πιο ασφαλής έτσι

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: Savoirville