Μπομπ Σάγκετ: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού

Δεν βρέθηκαν ενδείξεις ναρκωτικών ουσιών ή επικίνδυνων σεξουαλικών παιχνιδιών που να εμπλέκονται στον θάνατο του γνωστού κωμικού ηθοποιού Μπομπ Σάγκετ, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο σταρ της σειράς Full House βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton του Ορλάντο το απόγευμα της Κυριακής μετά από μια παράσταση στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, το προηγούμενο βράδυ.

«Έγινε νεκροψία σήμερα το πρωί στον Robert Lane Saget. Ο κ. Σάγκετ είναι ένας 65χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ενδείξεις χρήσης ναρκωτικών ή επικίνδυνων παιχνιδιών», δήλωσε ο Τζόσουα Στέφανι, επικεφαλής ιατροδικαστής των κομητειών Orange και Osceola. 

«Για την αιτία και τον τρόπο θανάτου εκκρεμούν περαιτέρω μελέτες και έρευνες που μπορεί να χρειαστούν έως και 10-12 εβδομάδες για να ολοκληρωθούν. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους αγαπημένους του κ. Σάγκετ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Σάγκετ ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Danny Tanner στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του 1980 και του 1990.

Πηγή: Independent