Μέριλιν Μάνσον: Απορρίφθηκε η πρώτη μήνυση για βιασμό λόγω παραγραφής

Μία από τις πολλές περιπτώσεις καταγγελιών για βιασμό και κακοποίηση κατά του Marilyn Manson, δεν θα προχωρήσει στο δικαστήριο, αφού ο δικαστής θεώρησε ότι τα όποια αδικήματα έχουν παραγραφεί.

H μήνυση κατατέθηκε τον Μάιο, από γυναίκα που δεν δημοσιοποίησε το όνομα της και υποστήριξε ότι o Manson τη βίασε κάποια στιγμή το 2011 και ενώ είχαν ήδη σχέση. Τόνισε στο δικαστήριο ότι είχε καταπιέσει τις αναμνήσεις και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό νωρίτερα.

Ο δικαστής έδωσε στη γυναίκα 20 ημέρες περιθώριο για να δώσει λεπτομέρειες για την καταπίεση των αναμνήσεων, αλλά τελικά κατέληξε ότι η υπόθεση δεν έχει βάση για να συνεχιστεί λόγω του του μεγάλου χρονικού διαστήματος που έχει περάσει.

Ο Manson έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, με μηνύσεις για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμούς ενώ από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι καταγγελίες έμεινε χωρίς δισκογραφική εταιρεία και μάνατζερ, ενώ κόπηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές σειρές.

Πρόσφατα πάντως έκανε την επανεμφάνιση του σε event για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Kanye West, ενώ συμμετέχει και σε ένα τραγούδι.

Πηγή: roxx