Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι: Τα σχέδια για συμφωνίες εκατομμυρίων με παγκόσμιες τράπεζες

Σε πυρετώδεις συζητήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του βρίσκεται το ζευγάρι των Σάσεξ, το οποίο μετά την φυγή από την βρετανική βασιλική οικογένεια δήλωσε ότι θα κερδίζει μόνο του τα προς το ζην. 

Το ζευγάρι εκτιμάται ότι αναζητεί μεγάλες συνεργασίες με εταιρείες κολοσσούς προκειμένου να «χτίσει» την εικόνα και το εμπορικό σήμα «Sussex Royal», το οποίο πιστεύεται ότι θα αξίζει 1 δισ. βρετανικές λίρες την επόμενη δεκαετία.  

Ο πρίγκιπας Χάρι αυτό τον καιρό, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, φέρεται να κυνηγάει συμφωνία με τον αμερικανικό κολοσσό του τραπεζικού τομέα Goldman Sachs. Ο Δούκας του Σάσεξ, που ήδη συμμετείχε σε συνέδριο της τράπεζας JP Morgan στην Φλόριντα με την Μέγκαν Μαρκλ, φέρεται να επιδιώκει να γίνει ομιλητής σε συνέδρια της Goldman Sachs. Αν και αυτές οι ομιλίες δεν πληρώνονται πηγές στην Daily Mirror ανέφεραν ότι θα ανοίξουν την πόρτα στο ζευγάρι για μία πιο «επικερδή» μελλοντική συμφωνία του ζευγαριού με την αμερικανική τράπεζα. 

«Θα κερδίσουν μία περιουσία είτε μέσω ομιλιών είτε μέσω της δουλειάς του πρεσβευτή. Αυτές είναι χειραψίες του 1 δισ. βρετανικών λιρών», είπε στην Daily Mail ο ατζέντης, Μαρκ Μπορκόφσκι. 
 

Πηγή: skai.gr