Μέγκαν Μαρκλ: Με προειδοποίησαν να μην παντρευτώ τον Χάρι

Σε νέα εξομολόγηση για την σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι προχώρησε η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ. 

Στο ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν: Ένα ταξίδι στην Αφρική», το οποίο ακολουθεί το πριγκιπικό ζευγάρι στην περιοδεία του στην Αφρική, η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχεται ότι οι φίλοι της από την Βρετανία την είχαν προειδοποιήσει να μην παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.  

Η Μέγκαν Μαρκλ άνοιξε την καρδιά της και εξήγησε ότι κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πλήρως την κατάσταση που βιώνει τώρα στο πλευρό του συζύγου της. «Αρχικά όταν γνώρισα τον άντρα μου οι φίλοι μου ήταν πολύ χαρούμενοι επειδή εγώ ήμουν τόσο χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου είπαν: Είμαι σίγουρος ότι είναι τέλειος αλλά δεν πρέπει να το κάνεις (σ.σ. να τον παντρευτείς) γιατί οι βρετανικές ταμπλόιτ εφημερίδες θα καταστρέψουν την ζωή σου», παραδέχθηκε η Δούκισσα του Σάσεξ. 

Μάλιστα ανέφερε ότι «με πολύ αφέλεια» πίστευε ότι επειδή είναι Αμερικανίδα δεν θα ήταν λογικό να ασχολούνται μαζί της οι βρετανικές ταμπλόιντ. Μόλις έγινε γνωστή στα ΜΜΕ η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι η Μέγκαν είπε ότι προσπάθησε να υιοθετήσει μία πιο αυτοπεριοριστική στάση προκειμένου να αντιμετωπίσει την πίεση που δεχόταν. «Πιθανότατα αυτό ήταν αρκετά επιζήμιο», ανέφερε η Δούκισσα του Σάσεξ. 

«Με κάθε ειλικρίνεια εδώ και καιρό λέω στον Χ.-έτσι τον αποκαλώ- ότι δεν είναι αρκετό απλά να επιβιώνεις από κάτι. Δεν είναι αυτό το νόημα στην ζωή. Θα πρέπει να ευδοκιμείς. Θα πρέπει να νιώθεις χαρούμενος», είπε η Μέγκαν Μαρκλ. 

Και συνέχισε: «Το μεγαλύτερο πράγμα που γνωρίζω είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν εύκολο αλλά νόμιζα ότι θα είναι δίκαιο και αυτό είναι το κομμάτι με το οποίο είναι δύσκολο να συμφιλιωθώ».
 

Πηγή: skai.gr