Μεγάλη έκρηξη κοντά στο Μπρίστολ - Αναφορές για πολλά θύματα

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε αποθήκη κοντά στο Μπρίστολ της Αγγλίας και υπάρχουν θύματα, μετέδωσε το PA Media επικαλούμενο τις υπηρεσίες πρώτης βοήθειας του Έιβον.

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε σε αποθήκη κοντά στο Μπρίστολ της Αγγλίας και υπάρχουν πολλά θύματα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε προηγουμένως σε ανάρτησή της στο Twitter ότι οι δυνάμεις της ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό, αφού έλαβαν κλήση για μια μεγάλη έκρηξη στο Είβονμαουθ της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο σημείο», δήλωσε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Έιβον, προσθέτοντας ότι οι τραυματισμοί είναι σοβαροί.

«Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη», ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία στο Twitter.

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν στην έκρηξη στο Kings Weston Lane στο Avonmouth, μια βιομηχανική περιοχή κοντά στο Μπρίστολ, στις 11:20 GMT.

Η αστυνομία και οι παραϊατρικοί είναι στο σημείο. Η υπηρεσία νοτιοδυτικών ασθενοφόρων δήλωσε ότι ανταποκρίνεται σε ένα «σοβαρό περιστατικό».

Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε μια «πολύ δυνατή έκρηξη» που «κούνησε τα κτίρια» και ένας άλλος είπε ότι είδαν «περίπου 10 ασθενοφόρα να κατευθύνονται στο σημείο».

Το Bristol Waste, το οποίο διευθύνει το κοντινό κέντρο ανακύκλωσης Avonmouth, έγραψε στο Twitter ότι έκλεισε προσωρινά την ιστοσελίδα.

BBC 

Πηγή: BBC, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Skaigr
TAGS: Έκρηξη