Μαλαισία: Δατροφή «μαμούθ» κι έπαυλη ζήτα η πρώην βασίλισσα - Τι απαντά ο τέως βασιλιάς

Βασιλικές απαιτήσεις φαίνεται να έχει από τον τέως βασιλιά της Μαλαισίας Μοχάμεντ Ε΄του Κελαντάν αλλά και τέως σύζυγο πλέον της η Ρωσίδα καλλονή Οξάνα Βοεβοντίνα αφού εκτός των άλλων φαίνεται πως ζητά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 27.000 ευρώ ως μηνιαία διατροφή αλλά και μια έπαυλη αξίας 9 εκατομ. ευρώ στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει μάλιστα σε σχετικό της δημοσίευμα η Daily Mail πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται ωστόσο από την ίδια, αναφέρουν ότι η Οξάνα αρχικώς επιθυμούσε να της αγοραστεί μια κατοικία στην Μόσχα.

Οι απαιτήσεις της Οξάνα φαίνεται πως έχουν κάνει έξαλλο τον Μοχάμεντ ο οποίος σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, συζητώντας με τους αυλικούς του διερωτάται «Μα ποιος νομίζει ότι είμαι; Ο Μπιλ Γκέιτς;»

Η εκρηκτική 27χρονη Μις Μόσχα 2015, επικαλείται το κόστος ανατροφής του γιου τον οποίον απέκτησε με τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερο της τέως βασιλιά με τον τελευταίο να αναρωτιέται «Μα καλά, θα πάει το παιδί στο κολλέγιο του Ήτον του χρόνου για να χρειάζεται τόσα χρήματα;»

Ο γάμος του 50χρονου Μοχάμεντ με την κατά 24 χρόνια μικρότερη του Οξάνα αλλά και το πολύκροτο διαζύγιο τους, μόλις 6 μήνες μετά, προκάλεσε σάλο στην υψηλή κοινωνία της Μαλαισίας.

Ο 50χρονος τέως βασιλιάς της Μαλαισίας, που δηλώνει πλέον μετανιωμένος για πάσης φύσεως επιλογές έχει εμπλακεί σε νομική διαμάχη με την εκρηκτική Οξάνα, γνωστή για την συμμετοχή της σε ριάλιτι στο οποίο κι έκανε σεξ με συμπαίκτη της σε πισίνα.

Πηγή: Daily Mail

Πηγή: skai.gr