Λούις Χάμιλτον και Σερένα Γουίλιαμς βάζουν λεφτά για να αγοράσουν την Chelsea

Δύο από τους μεγαλύτερους αθλητικούς αστέρες του κόσμου, ο σερ Λούις Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς, βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν μερίδιο από την Τσέλσι (Chelsea).

Σύμφωνα με το Sky News, οι Χάμιλτον και Γουίλιαμς ανήκουν σε ομάδα επενδυτών με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της Liverpool και της British Airways, σερ Μάικλ Μπράουτον, που θέλουν να εξαγοράσουν την πρώην ομάδα του Ρώσου ολιγάρχη Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο Λούις Χάμιλτον είναι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και η Σερένα Γουίλιαμς η νούμερο ένα τενίστρια στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Sky News, ο Χάμιλτον και η Γουίλιαμς έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν περίπου 10 εκατομμύρια λίρες ο καθένας.

Τόσο ο Χάμιλτον, ο οποίος θα αγωνιστεί για την ομάδα της Mercedes στο Grand Prix της Εμίλια Ρομάνια αυτό το Σαββατοκύριακο, όσο και η Γουίλιαμς, η οποία έχει κερδίσει 23 Grand Slam συμπεριλαμβανομένων επτά τίτλων στο Wimbledon, έχουν εξελιχθεί σε αξιόλογους επενδυτές τα τελευταία χρόνια.

Η Serena Ventures, το fund επιχειρηματικών κεφαλαίων της τενίστριας, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι επενδύει στο Opensponsorship, μια νεοφυή εταιρεία αθλητικών τεχνολογιών με έδρα τη Βρετανία, ενώ ο Χάμιλτον έχει υποστηρίξει μια σειρά από εταιρείες.

Η εμπλοκή τους στη διαδικασία πώλησης της Τσέλσι είναι απροσδόκητη, κυρίως επειδή ο Χάμιλτον είναι οπαδός της Άρσεναλ.

Πηγή: skai.gr