Συναγερμός στο Λονδίνο: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε αστυνομικό τμήμα-Συνελήφθη ο οδηγός

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Έντμοντον στο Βόρειο Λονδίνο, γύρω στις 7 το απόγευμα.   

Βίντεο που έχει δημοσιευτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον άντρα να παίρνει από το πίσω κάθισμα ένα δοχείο με βενζίνη ή πετρέλαιο και να το ρίχνει στο δρόμο, έξω από το αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια να βάζει φωτιά. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση. 

 

Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί.

«Το όχημα παραμένει στο σημείο» και ερευνάται, ανέφερε η αστυνομία. Το αστυνομικό τμήμα εκκενώθηκε αμέσως, ο οδηγός συνελήφθη και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Το περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο, με αυξημένη κυκλοφορία αυτοκινήτων. 

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ τόσο η πυροσβεστική όσο και ασθενοφόρο βρίσκονται στο σημείο. 

Από την πλευρά της, η Μητροπολιτική Αστυνομία σε ανάρτησή της στο twitter σημείωσε ότι γνωρίζει το περιστατικό και θα παράσχει λεπτομέρειες σύντομα.

 

Η βουλευτής της περιοχής Κέιτ Όσαμορ έγραψε στο Twitter ότι σημειώθηκε ένα «μείζον συμβάν» στο Έντμοντον Γκριν. «Παρακαλώ, μείνετε ασφαλείς αν βρίσκεστε στην περιοχή», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι στις αρχές του μήνα η Βρετανία αύξησε το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής στη χώρα σε «σοβαρό», που σημαίνει ότι θεωρείται πολύ πιθανή η εκδήλωση μιας επίθεσης, μετά και τα πρόσφατα συμβάντα στη Γαλλία και την Αυστρία. Η κυβέρνηση ωστόσο σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απειλή.

 

Πηγή: skai.gr