Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Τραμπ: Θανατική ποινή αν σκοτώνεις αστυνομικό (vid)

Θανατική ποινή για εκείνους που σκοτώνουν αστυνομικούς, πρότεινε ο Ντόναλντ Τραμπ, στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού δύο αστυνομικών από πυρά ενόπλου στο Λος Άτζελες το βράδυ του Σαββάτου που έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, πραγματοποίησε την Κυριακή την πρώτη ομιλία του σε κλειστό χώρο αψηφώντας τις εκκλήσεις των ειδικών.

«Πιστεύουμε ότι εάν δολοφονήσεις έναν αστυνομικό θα πρέπει να σου επιβάλλεται η θανατική ποινή» ακούγεται να λέει ο Τραμπ μέσα από το κατάμεστο γήπεδο στο οποίο μίλησε στη Νεβάδα.

Πλάνα από τους πυροβολισμούς σε βάρος των δυο αστυνομικών, δείχνουν τον ύποπτο δράστη να πλησιάζει πεζός το σταθμευμένο όχημα και να πυροβολεί από το παράθυρο του συνοδηγού του περιπολικού με ένα περίστροφο και μετά να τρέπεται σε φυγή.

«Αυτό το ζώο πάει προς το αυτοκίνητο με δυο ανυποψίαστους καλούς ανθρώπους. Είναι καλοί άνθρωποι. Είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή τους όπως ξέρετε. Είναι ένα ζώο. Και τον χαρακτηρίζω ζώο, όπως ξέρετε, και δέχθηκα κριτική από ορισμένους γιατί τον χαρακτήρισα ζώο. Είπαν ότι είναι άνθρωπος. Δεν είναι άνθρωπος. Είναι ζώο», τόνισε ο Τραμπ. 

Πηγή: skai.gr