Κύπρος: Αυστηρό μήνυμα μικρής σε Αναστασιάδη – Δε θέλω άλλο “καραμπίνα”! – Η απάντηση (vid)

Αυστηρό μήνυμα στον... Νίκο Αναστασιάδη έστειλε η μικρή Μαρία από την Κύπρο , καθώς όπως διαμηνύει δεν αντέχει άλλο την... “καραμπίνα”! Η υπέροχη μικρή θέλει να συναντηθεί και να δει από κοντά τις ξαδελφούλες της και θέλει ο κορωνοϊός “να πάει αλλού” και έστειλε ένα απίθανο βίντεο στον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη, θέλοντας να δείξει την αγανάκτησή της!

"Κύριε Νίκαρε, δεν θέλω άλλο την καραμπίνα... Θέλω να έρθουν οι ξαδέρφες μου στο σπίτι μου. Θέλω να φύγει ο κορωνοϊός και ο κορωνοϊός να πάει αλλού" διαμηνύει σε αυστηρό τόνο η μικρά. 

Το απολαυστικό βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος απάντησε στη μικρή σαν παππούς, όπως έγραψε στο μήνυμά του, ενώ την κάλεσε, μαζί με τις ξαδελφούλες της, στο προεδρικό μέγαρο όταν περάσει ο εφιάλτης του κορωνοϊού...
Η απάντηση Αναστασιάδη στη Μαρία:

"Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την "καραντίνα" που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις. Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.

"Για να μιλάμε για τον κορονοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: "Κορονοϊέ σε νικήσαμε. Με την "καραμπίνα" και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο". Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος". 

Πηγή: skai.gr