Κορωνοϊός: Δεν σταματά τους Αμερικανούς κωμικούς-Έκαναν εκπομπές από τα σπίτια τους (VIDEO)

Η επιδημία του κορωνοϊού έχει υποχρεώσει τους ανθρώπους του πλανήτη σε κατ’οίκον περιορισμό. Ωστόσο, οι διάσημοι Αμερικανοί κωμικοί  γνωρίζουν ότι ένα καλό αστείο μπορεί να φτιάξει την διάθεση των ανθρώπων. 

Έτσι ο Τζίμι Φάλον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Τρέβορ Νόα ο Στίβεν Κολμπέρ και η Σαμάνθα Μπι έκαναν εκπομπές από τα σπίτια τους και φρόντισαν να τις μεταδώσουν στα κανάλια τους στο YouTube.

Οι περισσότεροι προτίμησαν να αλλάξουν και τον τίτλο των εκπομπών τους όπως ο Τζίμι Φάλον που επέλεξε το «Το βραδινό σόου: Η σπιτική έκδοση» (The Tonight Show: At Home Edition). 

Ο Φάλον έκανε συνεντεύξεις μέσω Skype, σύστησε στο κοινό του τον σκύλο τους και εξηγούσε πως περνάει τις ημέρες του περιορισμού μέσα στο σπίτι. 

Την ίδια στιγμή ο Κολμπέρ μίλησε στους Αμερικανούς μέσα από την μπανιέρα του και από την βεράντα του, καθώς εξήγησε ότι ο κορωνοϊός δεν ξέρει να ανεβαίνει σκαλιά οπότε αισθάνεται ότι είναι ασφαλής. 

Ο Τζίμι Κίμελ εξήγησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον κατ’ οίκον περιορισμό του και έδειξε ζωγραφιές των παιδιών του, ενώ συνδέθηκε με skype με τους συνεργάτες του.

Πηγή: skai.gr